Miresevini ne

Air

Air” sh.p.k është e specializuar në realizimin e shërbimit të dezinfektimit, dezinsektimit, deratizimit (DDD) të ambjenteve publike dhe private, të jashtme dhe të brendshme në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë. Shoqëria ka si veprimtari primare kontrollin dhe mbrojtjen e mjediseve të brendshëm dhe të jashtëm, nga të gjithë llojet e viruseve (përfshirë COVID-19), parazitëve dhe bakterëve, duke përdorur produkte mjaft efektive, profesionale, sipas standarteve europiane, duke permendur ketu produkte te kompanisë Bayer, Zapi, Phagogene, Diversey dhe Tana dezinfektante, të njohura si produktet më inovative dhe me një cilësi maksimale me një gamë të gjerë veprimi në këtë fushë të cilat mbrojnë mjedisin si dhe nuk dëmtojnë shëndetin e njeriut, mjedisin e jashtëm, atë të gjelbër po ashtu edhe mjedisin e brendshëm.

Miresevini ne

Air

Air” sh.p.k është e specializuar në realizimin e shërbimit të dezinfektimit, dezinsektimit, deratizimit (DDD) të ambjenteve publike dhe private, të jashtme dhe të brendshme në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë. Shoqëria ka si veprimtari primare kontrollin dhe mbrojtjen e mjediseve të brendshëm dhe të jashtëm, nga të gjithë llojet e viruseve (përfshirë COVID-19), parazitëve dhe bakterëve, duke përdorur produkte mjaft efektive, profesionale, sipas standarteve europiane, duke permendur ketu produkte te kompanisë Bayer, Zapi, Phagogene, Diversey dhe Tana dezinfektante, të njohura si produktet më inovative dhe me një cilësi maksimale me një gamë të gjerë veprimi në këtë fushë të cilat mbrojnë mjedisin si dhe nuk dëmtojnë shëndetin e njeriut, mjedisin e jashtëm, atë të gjelbër po ashtu edhe mjedisin e brendshëm.

Sherbimet Tona

Vizioni i kompanise tone eshte ofrimi i nje sherbimi profesional, duke u bazuar ne cilesi, garanci dhe profesionalizem.

Produktet Tona

Produkte profesionale gjermane te kompanise BAYER, te njohura si me inovativet.

Keni Pyetje Per Nje Sherbim Qe Deshironi!

MOS HEZITONI TE NA KONTAKTONI