Rreth Nesh

Kompania Air eshte nje kompani e liçensuar, e cila eshte specializuar ne realizimin e sherbimit DDD (Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim), si dhe sterilizimit te ambjenteve publike dhe private.

Air Company eshte pjese e Vinipharma Medical Group, e cila ka nje eksperience 20 vjeçare ne fushen e Shendetesise, me nje sistem logjistik te shtrire ne gjithe Shqiperine.

Kompania eshte e fokusuar ne kontrollin dhe mbrojtjen e mjediseve te brendshme dhe te jashtme, nga te gjitha llojet e paraziteve dhe baktereve, duke perdorur produkte profesionale gjermane te kompanise BAYER, te njohura si me inovativet.

Keto produkte jane te pajisura me Çertifikata sigurie te standarteve me te mira te rekomanduara nga Bashkimi Europian.

Bayer ne perputhje me protokollet e tyre dhe me direktivat e shtetit Shqiptar, per ruajtjen e higjenes, bashkepunon me Air Company ne realizimin e sherbimit DDD, duke respektuar metodat dhe standartet Europiane te HACCP-se dhe OBSH-se.

Vizioni i kompanise tone eshte ofrimi i nje sherbimi profesional, duke u bazuar ne cilesi, garanci dhe profesionalizem. Prioriteti yne eshte sherbimi me standartet me te larta bashkekohore.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET