• Programi i dezinfektimit

  Programi i dezinfektimit

  Programi i dezinfektimit ka te beje me parandalimin, asgjesimin djhe perhapjen e paraziteve te demshem per shendetin

  Read more

 • Programi i dezinsektimit

  Programi i dezinsektimit

  Dezinsektimi ka si qellim parandalimin, asgjesimin dhe perhapjen e insekteve te cilat shpesh jane bartese te mikroorganizave patogjene dhe parandalimit te semundjeve infektive ne ambjentet qe na rrethojne.

  Read more

 • Programi i deratizimit

  Programi i deratizimit

  Deratizimi ka si qellim parandalimin, asgjesimin dhe perhapjen brejtesve

  Read more

 • Programi i dezinfektimit
 • Programi i dezinsektimit
 • Programi i deratizimit


Kontakti

Vendodhja

Blvd. Bajram CURRI, Tirana, ALBANIA

Contact

Email info@airddd.al
Phone +355 69 70 33033